Nosaltres

Bado Formatges

Bado Formatges és una formatgeria nascuda de l’amor pel formatge i el desig de conèixer tot allò que envolta aquest meravellós producte, amb la meta de produir el nostre propi formatge. Tots els nostres formatges estan fets amb llet crua de vaca o cabra, que prové de no més de 20 km de distància de la formatgeria, garantint així un producte de proximitat.

Tenim un gran respecte per les matèries primeres. Cuidem cada formatge com si fos únic i valorem les opinions de tots els nostres clients, cosa que ens permet millorar cada formatge dia rere dia.

Ens preocupem pel medi ambient i busquem assolir zero residus. El residu principal d’una formatgeria és el sèrum, i per evitar que sigui un malbaratament, li donem una segona vida: el valorem i el fem servir per alimentar els animals.

Tots aquests aspectes reflecteixen el valor que donem a la natura, cosa que es nota en el nom, Bado, i en els noms dels nostres formatges (casuc, bellver, tosca, toll, sauva negra…). Tots fan referència a una zona important de Moianès, per la qual cosa sempre estaran connectats a Moianès mitjançant aquests formatges.

Gaudeix amb els nostres formatges!